dimecres, 10 d’octubre del 2012

L'Arantxa ens proposa "Crazy" de Simple Plan


He triat aquesta cançó perquè no m’agrada que la gent valori o deixi de valorar una persona pel seu nivell econòmic o la manera de vestir, crec que de mica en mica hem anat perdent la essència de la vida i deixem de banda les coses que realment són importants. 

La cançó critica com les persones estem centrades en nosaltres mateixes, intentant treure el màxim profit i tractant d’imitar estereotips, mentre hi ha molta gent patint i vivint en condicions infrahumanes. No està d’acord amb l’efecte negatiu que produeixen els mitjans de comunicació en la imatge i la mentalitat de la gent, sobretot de les noies, perquè sembla que avui dia l’aparença física és el més important que els sentiments i la manera de pensar de les persones. 

Aquesta cançó ens convida a obrir els ulls i adonar-nos que les coses no haurien de ser com són ara. Considero que intenta ajudar a trobar el sentit de la vida, oblidant-nos d’allò superficial i mirant no només pel que ens fa falta a nosaltres sinó també pel que necessiten els altres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada