dijous, 7 de febrer del 2013

Vols venir amb nosaltres 4 dies de setmana santa a compartir amb joves?

Hola, aquest és un missatge per a tu, pels alumnes de batxillerat que tinguin ganes de compartir amb altres joves de Catalunya durant quatre dies de SETMANA SANTA. Una manera alternativa de viure la setmana!
Si estàs encuriosit/da et demano que et fiïs de mi i dels companys que hi aniran de l'escola. Ara bé, mira't el video promocional i si et remou alguna cosa. Pregunta-ho a alguns dels teus professors del cole: l'Uri, al Josep Maria, la Lluïsa, en Carles, en Sergi... o alguns dels companys teus de classe que de 2n Batx que vàrem participar l'any passat...
La Pasqua és una trobada de persones que volen aprendre a viure «mirant a fons». Celebrar la trobada és important. Com diu Pere Casaldàliga: «Tota la nostra vida hauria de ser una trobada, un encontre, trobar-nos amb nosaltres mateixos, trobar-nos amb el proïsme, trobar-nos amb la natura, trobar-nos amb Déu…». L’edició del 2013 serà la 40a vegada que les Avellanes acull un bon grup de joves per viure i celebrar la Pasqua. Al llarg d’aquests anys, molts joves han après a viure «mirant a fons», a l’estil de Jesús. Ara, aquesta invitació és per a tu! Estàs convidat/ada a venir a la «trobada» de la Pasqua de les Avellanes, a compartir les teves inquietuds, allò que vius i et fa viure. Aquests quatre dies a les Avellanes poden ser una experiència diferent al que vius en el teu dia a dia.
No ho dubtis, vine! T’esperem a Les Avellanes del 28 al 31 de març!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada