dimarts, 22 de novembre del 2016

La Mireia ens proposa Astronaut de Andreas Bourani

Aquesta cançó, es diu Astronaut. És una cançó en alemany que principalment parla de la vida com si ell pogués veure-la des de fora i des de dintre.
I el que realment ens diu fent les dues comparacions és que vol marxar de la terra perquè ja porta molt de temps aquí i vol anar-se’n al cel com si fos un astronauta, perquè allà tothom és tractat per igual, i ho enfoca com si al cel hi hagués la vida perfecte que a la terra mai tindrem si seguim d’aquesta manera. A més diu que vol marxar ja al cel perquè comença a ser com les persones de la terra i això no li agrada. Des d’allà amunt pot veure-ho tot blau i molt bonic, però des de sota, la terra, només es pot observar colors grisos.
Ell pel que veu a la terra, se’n adona de que ens posem fronteres a nosaltres  mateixos, només per provenir d’un altre lloc o no compartir unes mateixes costums, un color de pell.... Segons ell hi ha molts humans, però la humanitat no la veu en lloc, s’ha perdut.

Encara i així, creu que hi ha persones com ell, que pensen que necessitem un canvi, persones que tenen la raó, però per culpa de la nostra debilitat, no som capaços de fer-los cas, i preferim seguir com ara sense cap mena de consciencia i fent el que a nosaltres ens va millor per el moment i el que ens diuen o fan creure que és millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada